top of page

CELLine Bioreactor Flask

Bildschirmfoto 2021-08-18 um 10.42.21.png
WHEATON CELLine™ şişeleri, antikor ve protein üretimi için küçük ölçekli biyolojik üretimi geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Geleneksel in vivo veya in vitro hücre kültürü yöntemleri zahmetli olabilir, düşük hücre yoğunluğuna sahip olabilir ve önemli ölçüde saflaştırma gerektirebilir. CELLine şişeleri, geleneksel hücre kültürü şişelerinde gözlemlenen bu üç sınırlama alanını ele alır.
Yeni hücre bölmesi teknolojisi sayesinde ;
  • Medium değişimi gereksinimini azalır
  • Optimal gaz  (Oksijen-Karbondioxid) değişimi sağlanmış olur 
  • Tüm hücre komponentlerinin muhafaza edilmesini sağlar

WHEATON® CELLine FLASK VS. T-Flask

  • Önemli ölçüde daha yüksek hücre yoğunluğu ve üretkenliği 

  • Azaltılmış kullanım ve işçilik maliyetleri

  • Önemli alan tasarrufu

  • Çoklu hasat yapma imkanı sunar  

  • T-Flasklar kültürü ortamdan ayırmaz (düşük hücre üretkenliği)

  • T-Flask'lar çok fazla servis ve alan gerektirir çok düşük verimlidir

  • T-Flasklar genellikle yalnızca bir kez kullanılır

Bildschirmfoto 2021-08-17 um 10.24.52.png
Bildschirmfoto 2021-08-18 um 10.45.14.png

CELLine Bioreactor Flask kullanım kılavuzu

Bildschirmfoto 2021-08-18 um 11.12.35.png

1.Medyumu ılıtın ve medyum bölümüne az miktarda ekleyerek üst zarı hazırlayın 

2.Cihazın hücre bölmesini aşılayın 

3.Medyum bölmesini doldurun

Bildschirmfoto 2021-08-18 um 11.12.57.png

4.Hücre koşullarınıza bağlı olarak 3-7 gün arasında inkübasyona bırakın 

5.Medyumu kendi bölmesinden değiştirebilir ve/veya hücre hasadınızı hücre bölmesinden yapabilirsiniz 

​a.Hücreyoğunluğu ne kadar yüksekse o kadar fazla protein ürünü var demektir. Daha yüksek hücre yoğunlukları daha sık ortam değişikliği gerektirir.

b.Önerilen 3,5 ve 7 günlük beslenme programları mevcuttur. Programlar, üretim ve zamanlama gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde uyarlanabilir

6.Şişeyi inkübe edin ve istenen miktarda protein üretilene kadar ortam değiştirme/hasat döngüsünü tekrarlayın 

Bildschirmfoto 2021-08-17 um 10.37.48.png
bottom of page